keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Rallytokoa tai sitten ei

Olin jo innoissani pessyt purkit, pakannut otsalampun, pukenut lämpimästi päälle ja hakenut palkat, kun kuski ilmoitti että sillä on keuhkoputkentulehdus. Ei siis raunioille, tälläkään viikolla!! Nää oli nyt kolmannet treenit putkeen, mitkä multa ja Bealta jää väliin, syystä tai toisesta :( Pikkasen sapetti.

Oltiin kuitenkin suoriuduttu "perämetsään" saakka, joten kyllä nyt jonkinmoiset treenit oli saatava. Pommittelimpas sitten Lauraa, joka soittikin pian takaisin ja sovittiin että tokoillaan pian. Raahauduttiin siis tien toiselle puolelle ja tehtiin treenisuunnitelmaa. Tultiinkin siihen tulokseen, että tehdään rallytokorata tavanomaisen tokoilun sijaan.

Radan rakentelun jälkeen ensin treenasi Laura ja Ruma. Tässä vaiheessa huomattiin että meidän rataa ei oltu laitettu kovinkaan loistavalle paikalle, koira oli nenä maassa vähänväliä. Koska meidän hajuaisti ei ole samaa luokaa koirien kanssa, syytä emme saaneet selville.

Sitten oltiin vuorossa minä ja Bea. Kolmannen kyltin kohdalla heitin hanskat tiskiin ja lopetin rallyt siihen. Siinä maassa tosiaan oli joku hurrrrjan hyvä haju.

Siirryttiin sitten Been kanssa kauemmas treenailemaan tokoa ja se sujui pienen alkulämmittelyn (kiroilun) jälkeen ihan hyvin. Tänään otettiin seuraamista, liikkeestä maahan/istu, luoksetulosta maahan/seiso ja eteenlähetyksestä maahan.

Seuraava tokoilu toivottavasti perjantaina.

2 kommenttia:

  1. Ootte kyllä ahkeria! Mä en oo jaksanu aikoihin tehdä mitään..

    VastaaPoista
  2. Mehän ollaan oltu toooosi laiskoja. Haikeena muistelen aikaa kun kerkesin treenaamaan pikkuepelin kanssa neljä kertaa viikossa, ellen useamminkin.

    VastaaPoista