maanantai 10. elokuuta 2009

Lomailun touhuiluja

Kolmen viikon loman aikana Bea on kirmannyt pellolla vapaana, metsässä vapaana, veneillyt, grillannut saaressa...

Ei olla kovinkaan paljon lenkkeilty hihnassa. Käytiin me veneilemässäkin, tytölle ostettiin omat pelastusliivit. Matkalla saareen se halusi istua sylissä ja katsella kun vene suihkuttaa vettä ja kohteliaana tyttönä moikata häntä heiluen muita veneilijöitä :)
Saaressa Bealla oli paljon hommia, kuten näyttää rassukalta jotta saa mahdollisimman paljon makkaraa ja pihviä ja ottaa rapsutuksia ja suukkoja vastaan. Kiero akka kun on, niin aina kun grillikatokselle käveli joku, se meni selälleen heiluttamaan häntäänsä ja esittämään kovin pientä rassukkaa. Tokihan ihmiset meni siihen paijaamaan ja Bea nautiskeli huomiosta xD
Bea kävi saaressa uimassakin ja kuivasikin pian nuotion äärellä. Me grillattiin vaahtokarkkeja, Beakin sai oman. Illemalla siirryttiin toiselle katokselle, kun tuolla oli ihmisiä sen verran, että möly yltyi kovaksi. Nyt sai Beakin hengailla ihan vapaana, kun ei ollut muita koiria siinä vieressä.
Yö nukuttiin veneessä. Aamulla Bea oli niin väsynyt, ettei olisi jaksanut aamulenkille nousta :D Paluumatkalla Bea otti rennosti veneessä, nukkui. Välillä raotti silmiä tarkistaakseen, ollaanko jo perillä.

Eilen otettiin pieni tokotreeni joka meni ihan pyllylleen. Niin pyllylleen ettei ois enempi voinut mennä. Mä toivon että se johtu kuumuudesta. Toi ei osannut mitään, käyttäyty ihan kun sille en olisi ikinä opettanut mitään O_o Se siitä mun lähes Bh-kokeeseen valmiista kakarasta, prkl. Nyt on alettava taas palaamaan treenitauolta ja keskiviikkona on rauniot <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti