keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

viime bh-kurssitunnista ja raunioista

Aloitetaan tosta tiistain Bh-kurssin kaupunkiosuudesta. Oltiin siis espoon keskustassa. Ohjaaja sauvakäveli meistä ohi, juoksi ohi, ohitettiin koira ja nakkikioskikin ja kaikki meni hyvin. Höpöttelin Bealle, niin se piti kivasti kontaktia ja kulki hihnassa kauniisti. (ihme kyllä XD ) Kävästiin vähän entressessä harjottelemassa noita automaattiovia. Ne vähän jännitti Beaa, mutta mentiin siitä vaan niin kauan ees-taas, että se huomas ettei se olekkaan mikään kummallinen juttu :) Sidoin sen pylvääseen kiinni ja menin piiloon, ohjaaja kulki koiran kanssa ohi. Bea oli ihan rennosti siellä, eikä ohi menevä koira olisi vähempää voinut kiinnostaa. Kivasti meni ja haikein fiiliksin jouduin kotiin lähtemään. Tykkäsin kurssista ja sitäkin enempi ohjaajasta. Mutta sitten avoimiin tottiksiin ja siellä saa taas ottaa komentoja vastaan :D

Raunioilla alkoi nyt kolmen viikon kesätauko. Tänään oli siis viimiset treenit ennen taukoa. Bea pelasti kuusi ihmistä.
Hyvin työsti hajuja ja mä jopa näin millon se sai oikeasti hajun, sillä muuttui ilme ihan kokonaan. Ihan kiva huomata että tuollakin nyt osaa jonkinverran lukea koiraansa.
Mä ohjasin Beaa liikaa, mutta se johtui siitä että panikoin, ettei tuo mene alueelle missä oli erittäin vihainen kyy. Välillä tuo oli sinne menossa, joten sai kutsua luokse ja lähettää toiseen suuntaan.
Todella innokkaasti työskentelee ja liikkuu todella ketterästi raunioilla. Tänään oli niin innoissaan siitä etsimisestä, ettei meinannut syödä palkkoja loppuun maalimiehiltä, kun olisi jo ollut menossa pelastamaan seuraavaa tyyppiä.. Jouduin menemään tueksi siihen maalimiehen lähettyville, että se malttaa olla siinä.
Tuo menee jo itsenäisesti tutkimaan ihan kunnolla niitä piiloja eikä arkaile yhtään.

Ihan kiva päivä oli ja onnistuneet treenit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti