perjantai 3. heinäkuuta 2009

Bh-kurssi, tunti 3

Eilen siis oli taas Bh-kurssi ja mä lähdin sinne fiiliksillä "Bea vaan perseilee kentällä, eikä toimi ollenkaan..", mutta toisin kävi.
Otettiin seuraamista niin, että tuli molempiin suuntiin käännöksiä, täyskäännöksiä ja ties mitä ja samaan aikaan ammuttiin. Beaa ei hetkeuttanut ampuminen yhtään, hyvä! Bh-kokeessa ei tosin enää ole ampumista, saatiin toi vähän extrana :D
Bea oli paikallamakuussa kun toinen koirakko suoritti seuraamista. Hienosti se pysyi siinä, mitä nyt muutaman kerran vaihto kankkua, mutta ei noussut. Kentällä oleva koirakko alkoikin leikkimään seuraamisen jälkeen... kauan kuului hihkumista "täällä, hieno, ota ota, hyvä, hienosti" ja äänikoira kun Bea on, niin sinnehän se koitti ampasta :/ karjasin sen heti takasin ja se tulikin välittömästi. Ei se kerennyt kun muutaman metrin liikkua. Laitoin sen takasin paalulle makaamaan. Sitten ei liikkunut. Palasin, otin perusasentoon ja vapautin.
Otettiin myös luoksetuloa. Ensimmäinen luoksetulo olikin niin räjähtävän vauhdikas, että likka meni vähän turhan pitkälle ja kun koitti heti putkeen ottaa kontaktia, kumautti mua kuonolla suoraan jalkoväliin XD Siellä kentällä meinas yks jos toinenkin pissata housuunsa, kun nauratti niin paljon. Mä otin damagea.
Otettiin muutama kerta uusiks ja tein sitten niin, että kun se on matkan puolivälissä, koukistan polvea eteenpäin ihan vähän, hidastaa välittömästi ja tuli suoraan ja hyvin :) Kouluttajan mielestä se oli eri fiksu taktiikka.
Semmosta me puuhailtiin ja jäi ihan kiva fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti