keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Rallytokoa ja metsässä ravaamista

Eilen oli ikävästi kahdet treenit päällekkäin, Ninjan rallytoko, johon tällä kertaa myös Bea osallistui, sekä hakutreenit. Ja koska hakutreenit kestää monenmonta tuntia, ilmoitin tulevani myöhässä. Näin sitten pääsin molempiin treeneihin.

Ensin rallytokoilussa ohjasin täysin vierasta koiraa. Koiraa, jota ei niin yhtään kiinnostanut mitä nameja mulla on kädessä. Rata tehtiin kuitenkinihan hyvin loppuun.
Sitten otinkin Bean rallytokoilemaan. Nyt oli vähän tutumpi meininki, seuraamista, kontaktia ja hyvä yhteys. Rata oli hauska suorittaa, vaikka aluksi olinkin kylttien kanssa vähän hukassa. Bea teki loistavan innokkaasti hommia, välittämättä muista radalla olleista koirakoista.
Kävipä siinä sitten vielä niinkin, että tein radan vielä Ninjankin kanssa. Ninja onkin jo ihan rallytoko konkari, joten homma oli mulle helppo 8)

Siitä lähdettiin ajamaan kiireellä kohti kattilajärveä (jos nyt oikein muistan) :D
Siellä olikin treenit jo edenneet niin, että enää oli kaksi koiraa ennen Beaa.
Bealla oli aiemmin ollut näköhaamuja, nyt sillä oli äänihaamuja. Maalimiehet koputtelivat keppejä pienen hetken yhteen ja lähetin Bean. Pistot ei ollut lähellekkään suoria, johtuen siitä, että lähetin koiraa vähän väärään suuntaan, johtuen siitä, ettei mulla ollut mitään hajua missä ne maalimiehet oli ja miltä suunnalta se ääni tuli x) No okei, en nyt väärään suuntaan, näytettiin mulle lähetyspaikka, mutta maalimiehet ei olleet suoraan lähetyspaikasta..
Mutta Bea meni vauhdikkaasti maalimiehelle, löysi hienosti ja pysyi siellä :) Taas yhdellä maalimiehellä kuului "wuh". Saisi nyt ottaa sen noihin vieraisiinkin ihmisiin :D

Tänään suunnataan raunioille, helsingin radalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti