torstai 13. toukokuuta 2010

Kaikenmoista treeniä

Tiistaina siis oltiin rallytokoilemassa ja otettiin muutama pisto sen jälkeen.

Keskiviikkona mentiinkin raunioille. Bea aloitti sopivasti juoksun, joten oli toiseksi viimeinen koira joka radalle tuli. Päätin kokeilla ensimmäistä kertaa mennä radalle Bean kanssa ilman hihnaa, imuttamalla sitten vaikka ja näin tehtiin.
Alkuun Bea sai haukkua harjoitukseksi kaksi ihmistä ihan lyttyyn, siitä sitten jatkettiin radalle päin.
Neitokainen käyttäytyi ihan hyvin, eikä mitään suurempia ennenaikaisia radalle livistämis yrityksiä ollut juurikaan.
Bea oli hyvin ohjattavissa ja kuulolla, mutta pikkuruisena koirana hävitin sen kuitenkin nopeasti näkyvistä ja juuri kun olin kutsumassa sitä takaisin, alkoi kasan toiselta puolelta kuulua haukkua! Ensimmäinen tyyppi löydetty. Bea haukkui aika pitkään, hyvin innokkaasti ja pysyi maalimiehellä. Sitten palattiin kasan toiselle puolelle takaisin ja jatkettiin etsintäsuunnitelman mukaan eteenpäin.
Toinen maalimies olikin sitten työläämpi etsittävä ja Bea sai tehdä enempi töitä löytääkseen sen. Tyyppi kuitenkin löytyi ja se myös ilmaistiin.
Tällä kertaa Bealla oli siis vainkaksi maalimiestä.

Torstaina olikin päivällä TOKOa hyvässä seurassa. Kuuma ilma tosin vähän hyydytti Beaa, mutta ihan innokkaasti ja hyvin se teki hommia.
Otettiin vaihteeksi vähän pidempää seuraamiskaavaa joka sisälsi paljon käännöksiä oikealle ja vasemmalle. Treeniin kuului myös liikkeestä istumista ja maahanmenoa, luoksetuloa, luoksetulosta maahanmenon, sekä paikallaolo istuen ja maaten. Kaikinpuolin treeni oli oikein onnistunut.

Sitten ei muuta, kun odotellaan sunnuntain hakutreenejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti