torstai 8. lokakuuta 2009

Treeniä,treeniä, treeniä...

Eilen oltiin raunioilla. Bea sai harjoitella ilmaisua. Mä olen sitten tehnyt siinä mielenkiintoisen mokan, palkannut kädestä, ja se haukkuu siis mua eikä purkkia.. Ei mikään mieltä ylentävä fiilis. Noh, nyt sitten alkaa hillitön purkkien-haukkumistreenaaminen ihan oikeaoppisesti.

Toinen ongelma raunioilla on, että se on niin innoissaan menossa tekemään hommia, ettei se välitä seurata yhtään. Kaksi askelta voi kävellä vierellä ja sitten säntäillä hihnassa päättömästi >:( Tämäkin siis treenin alle, seuraamista,seuraamista,seuraamista ja lisää sitä seuraamista. Onneksi tää taitaa lla aika tyypillinen ongelma radalle mentäessä. Täytyy vaan ajella hurauttaa sinne radalle harjottelemaan sitä seuraamista.

Mutta ollaan me kehityttykkin, eli kaikki ei ole mennyt vaan pieleen xD Mä osaan esimerkiksi käydä alueen huolella läpi ja jopa liikkua siellä. Beakin tarkentaa paljon nopeammin ja työskentelee edelleen innokkaasti ja sitkeästi.

Tokoiluissa luoksetuloon on tullut vauhtia ja likka osaa tulla myös suoraan sivulle luoksetulossa.

Temppuja me ollaan raunioiden lisäksi enempi harjoteltu ja keskityty useiden tuntien vapaanajuoksulenkkeihin. Nyt täytys ottaan itteään niskasta kiinni.

Bea kävi myös karvattomana hyvinkäällä näyttäytymässä ja otti H:n :)

1 kommentti: