perjantai 5. kesäkuuta 2009

Illan pihatreenit


Käytiin ottamassa pihalla iltatreeni omistajan äkkinäisestä päähänpistosta.

Luoksetulo: Jätin Bean maahan makaamaan, kävelin 20 askelta ja käännyin. Odotin vajaa minuutin ja kutsuin luokse. Bea tuli vauhdilla ja innokkaasti. Hidasti vähän ennen pysähdystä ja tuli tiiviisti eteen. Loistava tyttö <3 (tarttee ostaa se sekuntikello, että voi joku ottaa aikaa näissä)

Paikallamakuu: Jätin Bean maahan, kävelin taas sen 20 askelta, käännyin. Odotin taas sen vajaa minuutin ja palasin koiran luokse. Palkkasin kun makasi maassa, menin koiran sivulle ja käskin perusasentoon, palkkasin. Ei hievahtanutkaan liikkeen aikana.
Toinen versio tästä oli se, että häiriöihminen kävelee mun eteen seisomaan, kun seisoskelen siellä far out Beasta, niin, ettei Bea näe mua. Ei haitannut mitään. Ihana tyttö.

Seuraaminen: lähdettiin perusasennosta. Käveltiin ihan häiriöihmisen vierestä, tehtiin täykäännös oikealle ja palattiin seuraamisen alotuskohtaan. Loppui perusasentoon. Tyttö oli tiivis ja skarppi. Ensimmäisellä kerralla katsoi häiriöihmistä ohitettaessa, toisella kerralla ihminen ei enää kiinnostanut.

Liikkeestä maahan: Kokeiltiin tätä ensimmäistä kertaa. Perusasento, seuraaminen, jättö ja jatkoin matkaa viisi askelta, palkkasin. Meni heti ensimmäisestä kerrasta!!! Otettiin muutama kerta uudestaan. Toisella kertaa meni epäröiden, eli vähän hitaasti mutta meni kuitenkin. Kolmannella kerralla jäi seisomaan... Neljännellä kerralla meni nopeasti maahan ja jäi paikalleen. Siihen oli hyvä lopettaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti